Optikbutiken

På Optikbutiken.se kan du få tag på glasögon för så låga priser som från 395 kronor. Det är svårt att hitta billigare och bättre leverantör online kunder i Sverige. Anledningen till att dem kan ha så bra priser online är att de rationaliserat tillverkningsprocessen av dina glasögon. De har en egen verkstad, importerar själva och ingen stor fysisk butikskedja. Allt detta gör att dem kan ge dig kvalitetsglasögon till låga priser.

Det finns många fördelar med att beställa från Optikbutiken. Dels så får du ta hem upp till tre par bågar åt gången för att prova ut rätt bågar för just dig och din stil. Dels så får du alltid 1 års fabriksgaranti som gäller för tillverkningsfel på glasögonen. Om du beställer glasögon som är antireflexbehandlade så har dem 2 års garanti på det. Råkar dina glasögon gå sönder så kan du dessutom alltid skicka in dem till Optikbutiken för lagning.

Optikerbutiken har funnits länge i optikerbranschen och är ett familjeföretag som drivs av två bröder. Sedan dem levererat glasögon som underleverantörer under flera år inom Norden så blev de trötta på att priserna var så höga. De ville hitta ett sätt att nå kunderna direkt och då kom idén om Optikerbutiken.se Ända sedan starten 2004 jobbar hela familjen inom företaget. Eftersom att de har egna kontakter runt om i världen som de importerar direkt från och själva slipar glasen samt slutkontrollerar kan dem både ge ett fantastiskt pris och garantera hög kvalitet. Det är helt enkelt så att Optikbutiken.se är ett av de bästa ställena online där du kan beställa glasögon.