Lensway

Lensway har länge varit nummer ett på billiga linser online, nu vill de uppnå detsamma på glasögon. Man kan spara massor av pengar på att köpa glasögon online, fler tusenlappar ibland. Men ändå få riktigt bra kvalitet, eftersom att Lensway själva står för slipningen och har effektiv logistik utan mellanhänder kan de erbjuda de bästa priserna för dig som kund.

Urvalet på Lensway är stort, det blir inte svårt för dig att skaffa ett par riktigt snygga bågar som passar din stil. När du valt vilka du vill ha så kommer Lensway att se till att du får det glas som passar ditt synfel. Det som ingår i priset på sajten är, oavsett prisgrupp, enkelslipade glas av hög kvalitet, bågen och tillbehör som fodral, putsduk och skruvmejsel. Är det så att du behöver progressiva glas så får du lägga till 999 kronor på priset. Sedan är det bara en fraktavgift på 49 kronor som tillkommer.

På Lensway arbetar man hårt för att alltid kunna erbjuda det bästa och bekvämaste sättet att köpa linser, glasögon och solglasögon. Det ska vara enkelt att beställa, levereras fort och deras kundtjänst är mycket serviceinriktad. Dem har som företag länge haft en vision om att revolutionera optikbranschen så att alla kan ha råd att på ett enkelt och snabbt sätt få linser, glasögon och solglasögon till ett rimligt pris. Kvalitet ska inte behöva vara dyrt, du har alltid 3 månaders öppet köp och 2 års produktgaranti.